Tudja meg, hogyan kezelheti az allergiát méregtelenítéssel

991
HOZZÁSZÓLÁS:

Az allergia hátterében szinte mindig valamilyen emésztési rendellenesség is fenterosgelellelhető, különösen a bélrendszer hámnyálkahártya sérülései. Éppen ezért célszerű megpróbálni helyreállítani e sérüléseket és problémákat, mivel ennek köszönhetően jó eséllyel csökkenhetnek a különféle allergiás reakciók és panaszok.

A szilícium segíthet az allergia kezelésében is

Cikk hirdetés 8.

Létezik egy szilícium alapú vegyület, az úgynevezett polimetilsziloxán, mely a gyomor-és bélrendszeren keresztülhaladva szivacsként képes magába szívni az ott található – akár sok-sok éve lerakódott – méreganyagokat, illetve azok toxikus bomlástermékeit.

polimetilsziloxán nem szívódik fel szervezetünkben, és nem lép kémiai reakcióba vele, tehát nem vesz részt az anyagcsere-folyamatokban. 

Ehelyett a bélrendszeren áthaladva porózus szivacsként magába szívja az útjába kerülő mérgező, ártalmas anyagokat, majd pedig széklet formájában biztonságosan kivezeti őket szervezetünkből. 

Ezáltal képes megakadályozni, hogy a méreganyagok ismét felszívódjanak, vagy hogy bekerüljenek a véráramba. 

Ezek közé a káros anyagok közé tartoznak az allergiát kiváltó allergének is, melyek ha kapcsolatba kerülnek a szervezettel (gyomor, bőr, légcső, szájüreg, légutak nyálkahártyája stb.) akkor ennek következtében különböző allergiás reakciók jöhetnek létre.

Szintén allergiás reakciók kialakulását eredményezhetik az olyan patológiás folyamatok is, melyek a bél hámnyálkahártya sérülései következtében jönnek létre. A polimetilsziloxán fokozza a bélnyálhahártya hámszövetének az immunvédelmét, vagyis jelentősen megnehezíti a méreganyagok és allergének véráramba történő bejutását. Ennek köszönhetően nagymértékben csökkenti az allergiás reakciók kialakulásának esélyét.

Ez az értékes szilikon vegyület a nem teljesen allergén anyagokat tökéletesen magába szívja, míg a teljes allergének a felületén szívódnak fel, majd pedig széklet formájában távoznak a szervezetből.  

Mindezeknek köszönhetően jelentősen csökkenhetnek az allergiás panaszok és tünetek.

Ha szeretne még több hasznos információt olvasni a polimetilsziloxán allergiát mérséklő és egyéb jótékony hatásairól, akkor KATTINTSON IDE, ahol mindent megtudhat erről a rendkívül hatékony méregtelenítő anyagról!

991
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

3457
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]