Hogyan kezelhető az allergia mézzel?

1143
HOZZÁSZÓLÁS:

A mérsékelt allergiát első két nap, napi 5 adag lépes mézzel kezeljük, majd annyi ideig, míg szükséges napi 3  adaggal.mez-akacmez-viragmez-meheszeti-03

Ilyen esetekben is előnyös, ha lépes mézet használunk, de ha nincs mézzel helyettesítjük. A mérsékelt allergiánál a következő eredményeket figyelték meg:

  • A könnyezés 3 perc alatt megszűnik.
  • Az orr 3 perc múlva kezd kidugulni és 6 perc után teljesen szabad, a beteg könnyedén lélegezhet. 
  • Az orrfolyás öt perc alatt megszűnik.
  • A torok irritálódása 3-5 perc alatt enyhül.

A súlyos allergia népi gyógyítása mézzel

A súlyos allergikus esetekben a népi gyógyászat a következőket ajánlja:

Három hónappal azelőtt, hogy az allergia fellépne, minden étkezésnél egy kanál mézet, vagy ami még ennél is jobb lépes mézet fogyasztunk. A folyékony vagy szűrt méz is jó hatással van.

Lefekvéskor egy kanál mézet egy fél pohár vízben elkeverünk és megisszuk.

Két héttel azelőtt, hogy az allergia feltételezésünk szerint fellépne 2 kiskanál almaecetet és két kiskanál mézet egy fél vagy egész pohár vízben oldva iszunk reggeli és lefekvés előtt.

Délben és este továbbra is fogyasztjuk az egy-egy kanál mézet és ezzel párhuzamosan az almaecet és méz keverékét reggeli és lefekvés előtt. Ha szükséges ezen felül elég gyakran sejtfedélcsomókat rágcsálunk, hogy az orrot szabadon és szárazon tartsuk.

Ezzel a kezeléssel a következő eredmények érhetők el:

Az almaecet és méz fogyasztása párhuzamosan a sejtfedélcsomók rágásával sokkal hatásosabbnak bizonyultak, mint az injekciók. Míg az injekciók nem akadályozzák meg az orrváladék képződését, a népi gyógyászat által ajánlott kezelésnél ez eltűnik. Ezen felül függetlenül az allergia súlyosságától, a szem és orrviszketegségtől ennél a kezelésnél a beteg kevesebbet szenved, nem tüsszent annyit és a váladékkifolyás elmarad.

A népi gyógyászatban jártas emberek észlelték, hogy megszűnik a tüsszögés, a könnyezés 3 perc alatt megszűnik, az orr nyálkahártyája 5-6 perc alatt normálissá válik, a beteg kutyát, macskát és más állatot tud simogatni, lovagolni tud, gyapjú takaróval betakarva tud aludni, tollpárnán tud aludni, virágos kertben tud dolgozni, rózsaillatot elviseli, mindezekre előzőleg képtelen volt.

Más kísérletek azt mutatják, hogy hetenként 3-4 alkalommal fogyasztott lépes méz 3 év alatt meggyógyította a makacs allergiát. Ha lépes mézet nem tudnánk szerezni, minden étkezésnél két kiskanál mézhez folyamodunk, használata hasonló eredményre vezet.

1143
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
1
  1. Kozma Vivien szerint:

    Nagyon jó cikk. Én a mézet számtalan egyéb problémára használom. pl. arcpakolásként is, mert nagyon száraz a bőröm. Íme a recept:2 kiskanál tej, 1 kiskanál friss búzakorpa, 1 gramm tiszta méhpempő, 1 kiskanál méz. Az összes hozzávalót özekeverjük, vigyük fel a bőrre és hagyjuk rajta 30 percig. Ezután langyos vízzel mossuk le arcunkat.

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

3457
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]